Det är första gången för mig med. Så jag vill ha mer.

Lyckan över att äntligen få vara (skol-)ledig har på något sätt resulterat i att jag inte gjort något annat än att vara just det. Sommarjobbet har dragit i gång för det här året, jag umgås med en massa fina människor (de finaste jag har faktiskt) och jag vet att den här sommaren kommer slå förra årets med hästlängder. Att vara ledig från en massa måsten som skolan medför gör att jag utan att ha dåligt samvete kan göra en mängd andra saker, saker som jag tycker så mycket om att göra.
För övrigt fick vi tillbaka tentaresultaten från förra tentan idag och jag har numera avklarat termin fyra, av sju, på Socionomprogrammet.
Ungefär samtidigt som förra tentan delades ut flyttade jag till en ny lägenhet. För första gången på länge känns det som om jag äntligen har hittat hem. Den känslan tänker jag behålla ett bra tag till.

Kommentarer
Postat av: anna

grattis igen till tentan, grymt ju :)ja jag är grymt nöjd haha men vettefan hur bra det kommer gå för dem eftersom de lär få möta tyskland. ja om tyskland vinner då ;P

Postat av: anna

ja usch tyskland-england på söndag när jag jobbar, fan det blir tufft!

2010-06-23 @ 22:39:05
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: pelle

Vad härligt att du mår gött, Jezzy! :D Mate, ska du inte gå på Way out West dårå?

2010-06-26 @ 19:20:33
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: anna

njuter du av värmen jessica? :)

2010-07-03 @ 12:36:24
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

ja jag jobbar också konstant typ och när jag inte gör de ser jag på fotboll haha men ganska nice ändå. haha jo de där snook-killarna har etsat sig fast i mig kan man lugnt säga ;)

2010-07-04 @ 11:24:26
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: anna

haha jo det där citatet är jag mkt väl medveten om, och tyvärr stämmer det alltför ofta. dock stämde det inte i EM-finalen för två år sedan så man vet aldrig, bollen är ju som sagt jävligt rund ;)

2010-07-07 @ 17:11:45
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback