it's like forgetting the words to your favorite song

Söndag, snö och plugg. Tröttheten smyger sig på och jag längtar efter något mer. Jag har börjat sova dåligt igen, vilket känns sådär kul. Det går ut över så mycket annat.
Med risk för att ha gnällt lite för mycket och för att inte göra någon orolig, måste jag säga att jag ändå mår ganska så bra trots allt.

this is a gift

Den här är till dig kära A
Grattis på födelsedagen!

he holds me so tight. and turns me to gold in the sunlight

Ny termin och nya tag. B-uppsatsen lämnades in i fredags och jag fick reslutatet från vetenskapsteorin idag. Skönt att ha ännu en kurs avklarad. Bara att vänta på betyget på uppsatsen och sen kan man lägga även den terminen bakom sig.
Nu ska jag och min förkylning ta och gömma mig under filten i soffan en stund.

so i stayed in the darkness with you

Lyssna:

Florence + The Machine

jag hörde sånger i mitt huvud men dom kom aldrig ut

Idag har jag och L varit och besökt den svarta brevlådan. B-uppsatsen är alltså inlämnad och nu är det bara att vänta. Nu ser jag fram emot att vara ledig tills på tisdag när nästa kurs drar igång. Det behöver jag.

don't pull the carpet from under me

Opponering avklarad, ändringar och inlämning kvar. Förhoppningsvis går det relativt smärtfritt och fort och då kanske jag kan få iaf en liten ledighet innan nästa kurs drar igång. Känns som om jag skulle behöva det.

baby i've been here before. i've seen this room and i've walked this floor. i used to live alone before i knew you

bjuder på en jessica från 2006
Det börjar äntligen ordna sig med b-uppsatsen och den klumpen i magen börjar försvinna. Det finns fler saker att ordna innan alla klumpar i magen försvinner, saker som inte bara hänger på att jag gör något. Men förhoppningsvis försvinner de snart, en efter en. Och som Pelle säger, när det ser som mörkast ut det är då solen tittar fram igen. Eller något.

ge mig nåt som tar mig någonstans

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Bara för att gnälla lite extra. Jag vill ha semester! (och en ny lägenhet, vilket jag aldrig tycks få).
Just nu är jag lite extra trött på allt.

it's not for our desires but our design that we all fall apart

Jag är sugen på ostbågar och funderar på om jag lider av Hypothyreos.

and a fire in the winter

Jag saknar min vän...

because we are your friends. you'll never be alone again. ooh... come on!

Andra dagen på den nya året spenderas delvis med att åka buss från Malmö och hem igen. Min vistelse i Malmö har varit kort men rolig. Men lika kul som det är att åka bort, lika skönt är det att komma hem igen. Resten av min resa tänker jag spendera med datorn och film.