I think I took some pictures

Rotade igenom lite kartonger här hemma och hittade den här skönheten. Min fars gamla systemkamera från 60-talet (tror jag). Det sitter en film i, men jag är inte så säker på om den fungerar.
Annars så lider jag av en svår kamera-abstinens och funderar på att köpa mig en ny Nikon. Jag har redan satt Pelle på att fixa pengar åt mig, så det borde ju vara fixat inom en snar framtid

Look in the mirror and say: How do I feel today.

foto: jag
Idag är jag inte så jävla häftig måste jag säga. Den fantastiska gårdagen resulterade inte bara i fina upplevelser utan även i ett par döda fötter. Men det är lätt värt det. Druckit vin med fina Adrianna och besökt underbara Tilda på Ritz och druckit goda drinkar. Utan äpple kan jag tillägga. Jag har även blivit kallad för gullet ungefär tre gånger och sprungit upp för Avenyn i strumplästen. Idag ska jag inte göra någonting. Typ.

Here we go again

Fredag och jag ger mig ut på nya äventyr. Bästaste Adrianna kommer på besök och då åker finskorna på. Apropå ingenting är jag nog den häftigaste människa jag känner. Åtminstone idag.

I’m in it for the pride and glory

Funderar starkt på att utmana mig själv lite och faktiskt göra något som jag normalt sett inte gör ensam. Något som jag faktiskt tror att inte så många gör själv för att det kan uppfattas som lite... ja... knas.
Uppdatering: bestämde mig för att var lite knas tillslut.
Uppdatering 2: knasigheterna får tydligen vänta till en annan gång.

Astronaut

Sitter här i soffan med en obeskrivlig och underlig känsla av att vilja åka bort någonstans. Var som helst egentligen. Träffa nya människor och uppleva något nytt.

rat salad

Jag är sur. Extremt sur. Gick ner i förrådet i källaren förut för att kolla efter lite grejer. Då ser jag att det är någon som brutit upp dörren till förrådet. Bara till mitt förråd dessutom. Sen så visar det sig, när jag kollat igenom de få grejer som fanns där, att de inte hade tagit något ens. Suck vad irriterad jag blir på folk. Så onödigt att bara förstöra sådär.

tell your friends how big your little dick is

Jag är en tönt. Filmtönt, boktönt, datortönt. Tönt på väldigt många sätt, men fram för allt är jag en pryltönt. Som tur är jag en fattig pryltönt, vilket gör att jag är mer tönt än vad jag faktiskt har råd med att köpa prylar.
Något den här tönten har råd med dock (nåja), är kurslitteratur. Och töntbrillor. Brillorna när det ju tänkt att jag ska kunna se med hjälp av. Och böckerna antar jag att det är meningen att jag ska läsa i. Så det är väl bäst att göra det. Antar jag.

i was aiming for the sky, ended up flat on the ground

Jag är inte död. Inte än. Men jag är kär. Head-over-heals-kär. Eller ja, så kär som man kan vara i en person man inte har träffat. Min fascination av Salem Al Fakir har resulterat i någon slags sönderspelning av hans
senaste album. Men jag klagar inte, hehe... Att jag råkar tycka att han är Guds gåva till kvinnorna också (läs mig!) gör inte det hela så mycket sämre.

you can fall if you want to. it's just a matter of how far

Ellie Goulding – Starry Eyed
Det är mycket just nu. Med det mesta faktiskt. Trots det verkar det inte som om jag får så mycket gjort som jag skulle ha velat.