The battle is on. You're hit, you're gone. Now count to 20 and here we go again.

 

 


The road I walk is paved with gold

Gillar den här bilden lika mycket som vissa gillar Bojan Djordjic ;)
Men here it is... håret alltså.

I try out a smile. And I aim it at you. You must have missed it. You always do.

Lagen om alltings jävlighet tycktes endast gälla igår, för kärringen har återfått sin plånbok tack vare hjälpsam personal på Espresso House.
Annat som hände igår var att jag besökte frisören som klippte av mig halva håret. På min begäran kan tilläggas. Men det är sjukt ovant och jag tycker att jag ser ut precis som min mor. Funderade på att lägga in en bild på hur det ser ut, men vette fan om jag vågar. Förutom en ny frisyr (om man nu kunde kalla det gamla för frisyr) fick jag också en vänlig men subtil uppmaning om att jag kanske borde gå till frisören oftare än en gång om året.

Lost, I found that everything is not what it seems

Precis när allt börjar gå bra så sket det sig sa kärringen och var en plånbok med allsköns innehåll fattigare. Jag blir matt för en stund men kommer nog tillbaks snart igen.

Jag saknar dig fast du står här mitt framför mig

Något jag funderat på är varför jag tvunget ska bli så extremt mentalt handikappad gällande att kunna bete mig när det kommer till kärlek. Och varför jag alltid kommer på vad jag vill ha först när det är försent. Eller varför man vill ha saker först när man inte kan få dem? En vacker dag skulle jag verkligen vilja lära mig hur jag egentligen tänker. Crap! Rent ut sagt.

I'm coming up only to hold you under

Dagens fundering: Skulle PRV godkänna ett namnbyte från Jessica till Fegis?

Another love I would abuse

Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.
Like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
Sucker love I always find,
Someone to bruise and leave behind.

Who are you to make me feel so good?

Vårkänslor.
Just nu kan jag inte vara annat än glad. Vädret är på topp, jag mår bra och efterlängtade förändringar närmar sig med stormsteg. Att jag får kväva alla lite lustiga impulser jag får när jag är som jag borde får mig att känna mig ännu bättre och ännu mer glad. Som att vilja nypa snygga men okända pojkar i sidan av magen på bussen. Med tanke på detta vill jag bara påpeka att jag aldrig påstått att jag någonstans skulle vara som de flesta andra. Fast det är jag iofs ganska så nöjd med ändå, att jag är jag och inte någon annan. Oavsett knäppa impulser eller inte.

Whoa, ah, oh, we're so miserable and stunning. Whoa, ah, oh, far from the genuinely cunning.

Är äntligen någorlunda på banan igen efter jobbig gårdag och en sömnlös natt med fantastiska magsmärtor och kallsvettningar. Allt på grund av en allergisk reaktion mot choklad.
Annars så är jag ganska så nöjd med det mesta just nu. Jag tror att jag har hittat rätt fokus och tänker nog hålla mig till det ett tag framöver. Att veta vad man vill, och framförallt att man kan göra det man vill, är en extremt befriande känsla.

Hey bubbles, wanna smell the candy?

Ett besök på Beyond Retro igår resulterade i de här fulsnygga solglasögonen. Det märks för övrigt att folk anser att våren har kommit. Tjocka kläder och jackor åker av, trots att det egentligen inte är tillräckligt varmt. Solglasögon används flitigt, även om solen inte skiner. Fast det kanske bara är ett sätt att legitimt få dölja bakisögonen. Men vad vet jag. Egentligen.
Har i helgen varit på en sjukt inspirerande fotomässa. Både fina utställningar att titta på och fina kameror och sånt att klämma på. Skatteåterbäringen är numera öronmärkt till en systemkamera.

Köper allt som inte kan köpas för pengar, för pengar.

Är otroligt trött på mig själv och min beslutsångest. Har sen i morse tänkt att beställa en ny och därmed även skaffa nytt nummer. Min oförmåga att välja vilket nummer jag vill ha och lett till att någon ny mobil ännu blivit beställd.
Min beslutsångest kan ofta sätta mig i konstigare situationer än så här. Som att stå i en videoaffär i över en timma utan att kunna välja film, eller att strunta i att gå på en fest för att jag inte kan bestämma vad jag ska ha på mig.
Personligen tror jag inte att det handlar om att jag inte vågar välja, utan att väljer jag något så väljer jag bort något annat. Kanske kan anses lite löjligt i förhållande till att välja ett mobilnummer, filmer eller kläder. Men det finns så fruktansvärt mycket jag skulle vilja göra. Utan att välja bort något annat. Hur ska jag hinna med allt?
(Har överlåtit beslutsfattandet åt en vän och därmed fått beställt både ny mobil med tillhörande nytt nummer)