Det är första gången för mig med. Så jag vill ha mer.

Lyckan över att äntligen få vara (skol-)ledig har på något sätt resulterat i att jag inte gjort något annat än att vara just det. Sommarjobbet har dragit i gång för det här året, jag umgås med en massa fina människor (de finaste jag har faktiskt) och jag vet att den här sommaren kommer slå förra årets med hästlängder. Att vara ledig från en massa måsten som skolan medför gör att jag utan att ha dåligt samvete kan göra en mängd andra saker, saker som jag tycker så mycket om att göra.
För övrigt fick vi tillbaka tentaresultaten från förra tentan idag och jag har numera avklarat termin fyra, av sju, på Socionomprogrammet.
Ungefär samtidigt som förra tentan delades ut flyttade jag till en ny lägenhet. För första gången på länge känns det som om jag äntligen har hittat hem. Den känslan tänker jag behålla ett bra tag till.

Från och med Du

Tentan är avklarad och idag tänker jag ta på mig solbrillorna och fira sommarlovets första dag (JA! jag har äntligen sommarlov. Tänka sig) tillsammans med Liselotte nere på Andra Långgatan.
Så, solbrillor på. Jag tar sommarlov. Vi hörs.