Who are you to make me feel so good?

Vårkänslor.
Just nu kan jag inte vara annat än glad. Vädret är på topp, jag mår bra och efterlängtade förändringar närmar sig med stormsteg. Att jag får kväva alla lite lustiga impulser jag får när jag är som jag borde får mig att känna mig ännu bättre och ännu mer glad. Som att vilja nypa snygga men okända pojkar i sidan av magen på bussen. Med tanke på detta vill jag bara påpeka att jag aldrig påstått att jag någonstans skulle vara som de flesta andra. Fast det är jag iofs ganska så nöjd med ändå, att jag är jag och inte någon annan. Oavsett knäppa impulser eller inte.

Kommentarer
Postat av: pelle

Men vad fan, nyp på!? Impulser är till för att bejakas - det är mitt motto! ;)Och skyll svenskan på Kissie, ingen annan ;)

Postat av: pelle

Naaw! Men hur ofta börjar man prata med någon bara sådär? Någon som inte är mentalt handikappad alltså? Ställd blir man allt...

2010-04-20 @ 13:34:09
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: Tilda

Du ska vara glad att du faller utanför normalitet och alldaglighet. Du är härligt unik som ingen annan och dessutom bekväm i det. Vad kan möjligtvis vara mer inspirerande?

2010-04-20 @ 17:37:31
URL: http://kinell.blogg.se/
Postat av: anna

hej du! sorry är inet så aktiv här just nu, det går verkligen i vågor. hur går det med ditt flyttande och packande? :)

2010-04-20 @ 19:54:05
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Pjoltas

När jag satt i fängelset så brukade vi nypa okända pojkar med en slipad gaffel i magen sådär.. Inget jag rekommenderar dock.

=)

2010-04-21 @ 00:56:24
URL: http://pjoltas.se
Postat av: anna

haha jo det är svinjobbigt att flytta ju. sånt där fötränger jag inte, fast jag vill. tur man har första hand nu så man kan vara kv ar på ett ställe ett tag :)

2010-04-21 @ 18:10:50
URL: http://addspirit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback